Kristinas blogg om hälsa och lite annat

Jag heter Kristina och skriver här när jag får känsla. Allt ifrån tips, skönhet, mat och annat kul!

Hej igen bloggen! Längesen, har haft fullt upp med jobbet plus att jag och Tomas har ju flyttat som ni kanske vet. Vi har köpt en superfin lägenhet i Sjöstaden, vi trivs superbra. Dock så fick jag tandvärk här om dagen, och det är faktistk första gången som jag fick det, sådär så att det är riktigt jäkla jobbigt. Jag försökte få en tid snabbt så jag kunde bli av med smärtan, men det vare omöjligt, men då hittade jag en fantastiskt tandläkare i göteborg som hjälpte mig direkt. Så tacksam för det. Dom hade också väldigt bra priser för att vara akut, normalt sett brukar man få betala mycket mer om det är akut, men i och med min superduper-tandläkarförsäkring jag har så slapp jag det.  Och dom grymma sköterskorna på denna tandläkarmottagning i göteborg va supersnälla mot mig, då jag är lite rädd för att gå till tandläkaren.

En grej som jag tyckte var ganska häftigt var just hur bra bedövning dom hade. Dom hade typ en ny typ av narkos som bestod av lustgas och även syre. Då mixar dom ihop det till en härlig smörja som man smetar in hela munnen med, så blir det väldigt bedövad men man kan äta direkt efter.

Behandlingen tog lite över 2 timmar och kostade strax över tusenlappen, jag är supernöjd med det här besöket och hoppas ni andra hittar dig också. Rekommenderas starkt. Nä, nu ska jag förbereda för VVS Stockholm kommer hit och ska dra ny golvbrunn, förväntas ta ca 1-2h. Så då gäller det att jag har druckit vatten innan då dom stänger av det tydligen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *