Kristinas blogg om hälsa och lite annat

Jag heter Kristina och skriver här när jag får känsla. Allt ifrån tips, skönhet, mat och annat kul!

Heeeej bloggen hoppas allt är bra med dig.  Nånting jag länge varit intresserad av är ju det här med fotografering, mycket för jag är influenser och vi behöver ju nya bilder på oss själva var tredje dag ungefär, dels för bekräftelsen och dels för att vi behöver lägga upp 2-3 posts per dag på sociala medier, typ instagram, snapchat, facebook med flera.

Jag har länge letat fotograf och, eller mer en fotostudio i Stockholm, och hittade den här snubben. Helt otroligt bra. Man bokar via hans hemsida, sen så kommer man överens om pris med mera, jag behövde givetvis inte betala något eftersom jag är influenser och byter bara tjänster med alla, väldigt skönt. Men för er som behöver betala.

Sen så bokar man upp hans fotostudio, man får en bokningsbekräftelse på det, supersmidigt!

Sen när det väl är dags för fotograferingen så kommer man dit till fotostudion på Karlaplan, man betalar studion per timma, så vill man fixa smink och hår där så går det givetvis bra, men man betalar ju för den tiden då. Sen så pratar man om lite vilken typ av ljus man vill ha, eller bakgrund osv, han har flera att välja på. Sen börjar man plåta, för mig tog det typ 1-2 timmar då jag hade lite olika kläder och outfits jag ville ha på mig.

Men blev väldigt väldigt bra iaf, här kan ni se några av bilderna han tog, helt otroligt bra liksom ba.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *