Kristinas blogg om hälsa och lite annat

Jag heter Kristina och skriver här när jag får känsla. Allt ifrån tips, skönhet, mat och annat kul!

Präglad nagelkonstverk är den smartaste metoden att testa Logomania-trenden hemma

Några av de chicaste sakerna i livsstilen arresterar: klädmakerväskor, prydda anteckningsböcker som ibland är för fina att skriva ner i, och nu vår nya favorit-nagelkonst-mode. mer än din genomsnittliga fästarkitektur, det intressanta präglingssystemet lägger till en -dimensionell faktor som kan göra både den enklaste manikyren att känna sig extra speciell – och otroligt elegant. helt enkelt ta tag i den magnifika färgblockerade bilden ovan skapad av spikartisten Imarni.

I enlighet med Imarni är präglade naglar inte helt nya, men denna logomani tar på sig modet – och det är den vackraste upplagan vi har sett ännu. tillbaka drömmer jag om det verkar, det kan inte vara någon chock att Imarni förändrades till imponerad genom att använda de arresterande CC: erna på Chanels animalism-värdefulla handväskor som på naglar ser lika ut som animalism-värdefulla. Och varför inte titta på en riktigt bra nagelkurs i Stockholm. Och även om det enklaste sättet att återaktualisera utseendet kan vara att gå till fäststången, kan platsteknikerna anställa geler och pulver, så att du definitivt kan prova det här hemma, påpekade Imarni.

För nagelsnittet använde Imarni inte någon prydd pryl, bara en bländande fodring vid sidan, de nya Le Vernis fäster ljusstyrka i Chanels sommarkollektion – Melodi, energi, accent och sjöman – och en riktigt stadig hand. du antar att detta verkar skapades genom att forma CC: erna av akryl, återigen skildra dem att assimilera spiken, som D-målningar, informerade hon POPSUGAR. Jag visste att tekniken skulle leda till att jag tappade CC: s acikulära berättelse, så jag skapade verkligen detta verkar använda mest effektiva Chanel Le Vernis nagelfärgningar.

För att aktualisera arkitekturen, förberedde Imarni först fästet med två lager av den valda nagelskuggen, och så snart den stekt, levererade hon en korrekt kappa för att möjliggöra färgen i. Nästa – och här är där den ständiga handen och adroitness finns – hon korrigerar försiktigt CC-logotypen med användning av en delikat foder vid sidan, upprepar dessa fotfallstider vilket gör att varje lager blir helt torrt tidigare än att måla nästa för att bygga upp känslan och realisera den präglade inverkan. så snart alla tre lager i CC-arkitekturen hade varit fullständiga och helt torra, Imarni korrigerande över bara CC-logotyperna användningen av en högglans höger täckning, vilket gör att övningen inte längre rör sig över fästets fritid, för att leverera präglad effekt ytterligare definition.

Den bättre delen om detta spikklippning? inte som massor av D-effekt eller gripande manikyr, som kräver gellampor eller akrylföremål, den här kräver bara några av dina favoritfästa ljusstyrka färger, en tunn borste och vissa observera och uthållighet. Denna design visar att prägling sällan bara är för bärbara datorer; det gör också en exceptionellt tilltalande nagelklippning.

Ta en närmare undersökning Imarnis eleganta präglade nagellappning, nagellackarna som hon använde och påsen som imponerade henne framåt.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *