Kristinas blogg om hälsa och lite annat

Jag heter Kristina och skriver här när jag får känsla. Allt ifrån tips, skönhet, mat och annat kul!

mysis.se

Varning för att handla på mysis.se

Vill ge en varning till er som planerar att handla på mysis.se. Jag handlade där i början på maj och har fortfarande inte fått min vara. Dom ljuger dessutom om trackingnr och att postnord tagit emot paketet. När man pratar med Postnord så säger dom att paketet inte ens kommit in i Sverige. När man kontaktar mysis.se om detta så får man jättekonstiga svar där dom skyller på att posten har praktikanter anställda osv.

Vill man handla bra hundsaker och bor i Stocksholm så kan man t.ex handla på Ellios, det är lite dyrare, visst, men så himla trevlig personal, snabba leveranstider, gratis hemkörning om man köper stora hundsäckar osv.

Det finns även Zoo som är en av europas största zoo-affärer, det finns lite överallt i Sverige. Där finns även lite större saker om man har en stor trädgård som hundarna kan springa runt i.

 

Fejkade recensioner

Det tar ca 5 sekunder att göra en bildgoogling på hundarna på deras recensioner så ser man att det också är fejk, som allt annat. Himla kul att samma hund bor hos flera familjer i flera olika länder.

 

 

 

 

Till en annan sak om vi nu ska avsluta varningen till alla att inte handla på mysis.se är en kul sak som hände i nyhetsmorgon här om dagen, där en hundvalp kissade i sändning haha.

Medan de intervjuar experten om att skaffa hundvalp, och vad man ska tänka på som blivande hundägare, plockar Maria Forsblom upp en valp i famnen för att styra undan ett bråk mellan de små syskonen.

– Oj, du blev lite revirmärkt, skrattar veterinär Christophe Bujon, när han upptäcker vad som hänt.

– Det blev en liten olycka. Märkt för livet, skämtar Maria Forsblom och pekar på kissfläcken.

Mot slutet av intervjun konstaterar Maria Forsblom att det fick vara värt lite kiss på blusen för att prata om hundvalpar i direktsändningen.

– Livliga och väldigt gulliga kamrater, så det var värt kissfläcken på blusen, men jag tror att jag får byta den om en liten stund, säger hon – och dyker upp i en ny tröja efter reklampausen.

Att det går lite fel i direktsändning är inget ovanligt, och Maria Forsblom tycker att det hör till.

– Ett perfekt ”Nyhetsmorgon” när allt går enligt manus där alla är perfekta tror jag inte skulle vara så kul att vakna till. När man själv känner sig nyvaken och går i morgonrock, och sen är de så himla perfekta och gör aldrig något fel. Vi är mänskliga, säger hon i en intervju.

 

Varning för mysis.se – undvik detta blufföretag.

 

/Kristina

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *