Kristinas blogg om hälsa och lite annat

Jag heter Kristina och skriver här när jag får känsla. Allt ifrån tips, skönhet, mat och annat kul!

Jag blir ofta tillfrågad om frisörråd och om jag känner en bra frisör i Örebro. Många är inte säkra på vart de ska gå, eller kanske har de inte riktigt hittat någon de gillar ännu.
Söker du en frisörsalong i Örebro har jag tips och du får även 20% rabatt på alla behandlingar i slutet av inlägget.

Underbara Sandra har drivit salongen i många år och vi hade så roligt att jobba tillsammans. Jag gick dit för inte så länge sedan och tonade rumpan, framhävde min mörka utväxt och lade till en skimrande nyans till längderna. Det finns inget lyxigare än att sitta ner med en tidning och en kaffe och fixa håret.

Jag har en ganska mörk foundation men jag gillar att gå lite ljusare eftersom mörkt är ganska hårt i ansiktet. Vi har en färg som är ganska nära min utväxt så efter två veckor har jag ingen ful utväxt. Om du har en grå/vit bas är det bättre att använda något ljusare mot din utväxt. Du kan också lägga många slingor där och det kommer att blandas och framkalla förening.

En anpassad färg är vanligtvis ganska tråkig och ostliknande. Att lägga till en färg i samma nyans kan räcka för att få en helt annan känsla, mer glans!

Här har det gått ungefär åtta veckor sedan jag lade till färg, men man kan inte se utväxten exakt där den är. Jag ville dock ha fler hårstrån för att det skulle kännas lättare då mitt hår är ganska torrt, vi bleker inte längderna bara utväxten, längderna är redan ganska ljusa.
Jag brukar bara lägga färg varannan gång, efter ett tag ”växte de ut” som på bilden ovan, då lägger man highlights bara på återväxten, att lägga till ljusa highlights bara på återväxten är inte så svårt för håret, att det redan den är missfärgad

Och så blev det! Jag älskar det när det smälter in i färgerna och det inte finns någon söm eller kant någonstans. Jag gillar nötigt, nästan lite som rosé.

Hon älskar färger och älskar att sitta i salongsstolen! Det är den bästa ”gåvan till dig själv” i världen. Håret är lockigt med ett plattjärn, men jag gillar också den medelstora GHD locktången, jag tycker att den är bättre än den stora. Ta istället större slingor i håret och borsta så får du ett fint flyt.

Letar du efter en frisör i Örebro där du kan känna dig trygg och omhändertagen? Jenny at Main erbjuder dig 20% ​​rabatt på alla behandlingar i mars och april! Hon är så duktig! Lyssna på kunderna på ett trevligt och professionellt sätt.
Hon går in på min blogg och säger hej för mina vägnar, boka tid HÄR eller ring 031-711 11 10

Jag älskar den här mysiga frisörsalongen i örebro

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *